Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiden:
- Pel en snipper het teentje knoflook.
- Meng en pureer in de keukenmachine een saus van de knoflook, de paprika, de olijfolie en de basilicum.
- Breng op smaak met zout en peper.
Bereiden:
- Verhit de boter of (olijf)olie en bak de balletjes al omscheppend rondom gaar en bruin in 4-5 minuten.
Serveren:
- Doe het sausje in een kom en leg de balletjes op een schaal.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Maak een tomaten-artisjoksaus: vervang hiervoor de paprika's door eenzelfde hoeveelheid gepelde tomaat(blik) en artisjokhart (blikje).
Maak een tomaten-artisjoksaus: vervang hiervoor de paprika's door eenzelfde hoeveelheid gepelde tomaat(blik) en artisjokhart (blikje).