Bbq karbonade
Equipment
Ingrediënten
- 1 komkommer gewassen
- 6 eetlepel(s) sladressing naturel
- 2 eetlepel(s) fijngeknipt bieslook
- 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 4 eetlepel(s) BBQ Vleeskruiden potje à 145 g (Silvo
- 4 schouderkarbonades
- 1 focacciabrood
Instructies
- Schaaf de komkommer in plakjes en schep de dressing en de bieslook erdoor.
- Wrijf het vlees in met de olie en bestrooi met de kruiden.
- Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
- Verpak het vlees in aluminiumfolie en leg de pakketjes ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
- Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd.
- Neem het vlees uit de folie en laat het op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren. Serveer met de salade en het brood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk