Bietenstamppot met visschnitzel
Snel te maken
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 appel goudrenet
- 1 schaaltje rode bietjes gekookte 500 g
- 4 eetlepel(s) boter
- 1 pak zee schnitzels diepvries, 400 g
- 2 eetlepel(s) kruidenazijn fles, à 500 ml
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak 2 zakjes à 112 g
- 1 eetlepel(s) Franse mosterd
Instructies
- Uien pellen en snipperen.
- Appel schillen en in blokjes snijden.
- Bieten pellen en in blokjes snijden.
- In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten.
- In koekenpan rest van boter verhitten en zee schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing.
- Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed mee verwarmen.
- Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel.
- Op smaak brengen met mosterd.
- Stamppot serveren met schnitzels.