Bladerdeeghapjes met geitenkaas, walnoten en honing

Bladerdeeghapjes met geitenkaas, walnoten en honing

Porties: 14 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180° C boven-/ onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snij het deeg in ca. 28 vierkantjes.
  • Meng de geitenkaas met honing en walnoten.(Bewaar een beetje voor de versiering op het hapje).
  • Leg op ieder vierkantje een beetje vulling en smeer de deegranden in met eigeel. Leg daarop een tweede vierkant en druk de randen aan met een vork. Bestrijk alle hapjes met eigeel en bestrooi ze met gehakte walnoten.
  • Bak de geitenkaashapjes in het midden van de oven in ca. 12-15 min. goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koude Hapjes / Warme hapjes
Geschikt voor Dieët: Lactosevrij / Vegetarisch