Bolognese / Lasagnasaus

Bolognese / Lasagnasaus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg gehakt
  • 1 ui
  • 1 zakje geraspte wortel
  • 2-3 tenen knoflook
  • 3 blik tomaat
  • 2-3 vleesbouillon naar smaak
  • Verse basilicum gescheurd

Eventueel voor lasagna:

Instructies

  • Doe alles in de slowcooker.
  • Verkruimel de bouillonblokjes voor je ze in de cooker doet.
  • Even goed alles mengen!
  • Slowcooker op laagste stand 6-8 uur.
  • Na de kooktijd verse basilicum erdoor mengen en eventueel afmaken naar smaak met peper en zout.
  • Bij lasagna beginnen met een laagje vleessaus, dan lasagnabladen.
  • Dit opbouwen tot de laatste laag bladen, eindigen met een laag bechamelsaus en geraspte kaas.
  • Dan nog 30 minuten in oven op 180 graden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Slowcooker
Land van herkomst Italië