Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg gehakt
- 1 ui
- 1 zakje geraspte wortel
- 2-3 tenen knoflook
- 3 blik tomaat
- 2-3 vleesbouillon naar smaak
- Verse basilicum gescheurd
Eventueel voor lasagna:
- Bechamelsaus
- Geraspte belegen kaas
Instructies
- Doe alles in de slowcooker.
- Verkruimel de bouillonblokjes voor je ze in de cooker doet.
- Even goed alles mengen!
- Slowcooker op laagste stand 6-8 uur.
- Na de kooktijd verse basilicum erdoor mengen en eventueel afmaken naar smaak met peper en zout.
- Bij lasagna beginnen met een laagje vleessaus, dan lasagnabladen.
- Dit opbouwen tot de laatste laag bladen, eindigen met een laag bechamelsaus en geraspte kaas.
- Dan nog 30 minuten in oven op 180 graden