Borrelplank met geitenkaas poffertjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak JAN poffertjes met boter en suiker
  • 150 g zachte geitenkaas spread
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 2 eetlepel honing
  • 5 kerstomaatjes gehalveerd
  • Blaadjes basilicum

Instructies

  • Bereid de poffertjes volgens bereidingswijze op de verpakking.
  • Bestrijk elk poffertje met een dikke laag geitenkaas spread en leg ze op een bord.
  • Bestrooi de helft van de poffertjes met de tijm en druppel honing erover.
  • Leg op de rest van de poffertjes een half tomaatje, een blaadje basilicum en zet vast met een prikker.
  • Schik de poffertjes op een borrelplank en vul aan met stukjes rauwkost naar smaak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Kaas / Pannenkoeken
Land van herkomst Nederland