Bosvruchtensorbet

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • 4 hoge glazen á inhoud ca. 3 dl,
  • ijsbolletjeslepel

Ingrediënten

  • 1 bakje frambozen 150 g,
  • 2 takjes munt zakje á 15 g,
  • ca. 3/4 liter bosvruchtenroomijs bak á 1 liter, AH,
  • 4 deciliter cassis frisdrank,

Instructies

  • Frambozen wassen.
  • Muntblaadjes van takjes nemen.
  • 1/3 Deel van frambozen over glazen verdelen.
  • Met ijsbolletjeslepel bolletjes ijs erop scheppen.
  • Rest van frambozen erover verdelen.
  • Cassis erbij schenken.
  • Garneren met blaadjes munt.

Voedingswaarden

Calories: 255 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 3 g | Vet: 9 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / IJs / Nagerecht - Dessert