Ciabattapizza
AllerHande april 2003
Equipment
- rooster
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat diepvries
- 1 ciabatta voorgebakken brood
- ½ fles sun dried tomato sauce à 180 ml
- 1 blik tonijn naturel uitgelekt
- 1 bol mozzarella kaas, in plakken
Instructies
- Oven voorverwarmen op 225 °C.
- In wok of grote braadpan olie verhitten.
- Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
- Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren.
- Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen.
- Groenten op ciabatta scheppen.
- Tonijn en mozzarella over groenten verdelen.
- Bestrooien met grofgemalen zwarte peper.
- Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.