Consommé Madrilène

heldere Madrileense bouillon
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 l kippenbouillon
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • ½ paprika
  • 1 bos(jes) kervel
  • cayennepeper
  • 1 tomaat
  • ½ theelepel suiker

Instructies

  • Voeg voor het klaren van de bouillon de tomatenpuree, cayennepeper en suiker toe.
  • Klaar de bouillon.
  • Pel de tomaat, verwijder de pitten en snij in kleine blokjes.
  • Maak de paprika schoon en snij in kleine blokjes.
  • Kook de paprikablokjes 10 minuten in wat water.
  • Hak de kervel fijn.
  • Leg voor het serveren eat tomatenblokjes en paprika in de soepkoppen.
  • Schenk er de bouillon bij en strooi er wat kervel over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Gevogelte / Kip / Soep
Land van herkomst Spanje