Crème a la Milanaise

heldere Milanese bouillon
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 l kippenbouillon
  • 40 g bloem
  • 80 g macaroni
  • 80 g gekookte ossetong
  • 80 g gekookte ham
  • 1 deciliter tomatenpuree
  • 40 g boter
  • bouillonblokje
  • 1 deciliter room

Instructies

  • Maak van boter en bloem een witte roux.
  • Voeg langzaam de bouillon toe en maak een gladde soep.
  • Voeg de puree toe en laat 20 minuten zachtjes koken.
  • Voeg de room toe.
  • Maak intussen de macaroni gaar in wat bouillon van een blokje.
  • Snij de ham en tong in reepjes.
  • Leg wat garnituur in de soepkoppen en schenk er de soep over.
  • Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Gevogelte / Kip / Soep / Vlees
Land van herkomst Italië