Crostini met avocado en tomaat
Aller Hande 1996
Ingrediënten
Instructies
- Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
- In pan ruim water aan de kook brengen.
- Korstjes van kaas snijden en kaas grof raspen.
- Avocado schillen, pit verwijderen en in diep bord vruchtvlees fijnprakken.
- Citroensap en helft van kaas erdoor scheppen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Tomaat inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud stromend water en ontvellen.
- Tomaat in vieren snijden, pitjes verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
- Stokbrood in 15 plakjes snijden.
- Op grillplaat leggen en besprenkelen met olie. In ca. 2 minuten onder hete grill goudbruin roosteren.
- Sneetjes bestrijken met avocadopuree.
- Tomaat erover strooien.
- Rest van kaas erover strooien.
- Direct serveren.
Voedingswaarden
Calories: 80 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 2 g | Vet: 4 g