Crostini met garnalen

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) citroensap
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • mespunt chilipoeder
  • 2 takjes munt zakje á 15 g,
  • 150 g rose garnalen AH,
  • 1 bruin stokbrood
  • 1 grote tomaat
  • zout
  • peper

Instructies

VOORBEREIDEN:

  • In kom citroensap, olie en chilipoeder tot sausje kloppen.
  • 5 Muntblaadjes in dunne reepjes snijden.
  • Munt en garnalen door sausje scheppen. ca. 30 minuten afgedekt in koelkast laten marineren.

BEREIDEN:

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Stokbrood in 15 plakjes snijden.
  • Op grillplaat leggen en in ca. 3 minuten onder grill goudbruin roosteren, halverwege keren.
  • Intussen tomaat wassen, in vieren snijden en pitjes verwijderen.
  • Tomaat in dunne reepjes snijden en reepjes halveren.
  • Door garnalensalade scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Salade over crostini verdelen.
  • Op schaal leggen en garneren met rest van blaadjes munt.
  • Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Tapas / Warme hapjes / Zeevruchten