Eiersalade uit Tripoli

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schoongemaakte en in reepjes gescheurde krop sla
  • 50 gram rozijnen
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 4 tomaat
  • 4 ei
  • ½ theelepel komijnzaadjes
  • ¼ dl mayonaise
  • enkele olijven

Instructies

  • Doe de reepjes sla met de rozijnen, de fijngehakte peterselie en het paprikapoeder in
  • een slakom en schep alles goed door elkaar.
  • Leg de plakjes tomaat en de partjes ei op het slamengsel en bestrooi alles met de
  • komijnzaadjes.
  • Schenk de mayonaise over de salade en garneer het geheel met wat zwarte olijven.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef deze salade als voorgerecht of met brood als lunchgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Lunch / Salade / Voorgerechten
Land van herkomst Libanon