Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 150 g basmati rijst
- 1 citroen
- 1½ eetlepel Conimex Wok Marinade
- Wok Olie
- 250 g gepelde grote rauwe garnalen
- 300 g Chinese wokgroenten
- 6 eetlepels Conimex Woksaus Chinese Five Spice
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Was en rasp citroenschil en pers ½ citroen uit.
- Meng het citroensap met de wok marinade, 1 eetlepel olie en de garnalen.
- Verhit een wok.
- Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 3 minuten.
- Voeg de garnalen toe en roerbak ze 4 minuten mee.
- Voeg 5 eetlepels van de woksaus toe en roerbak nog 1 minuut.
- Verhit een andere wok of hapjespan.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de rijst met de geraspte citroenschil 1 minuut.
- Voeg de rest van de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
- Verdeel de rijst over de borden en schep het garnalen-groentemengsel ernaast.