Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 schaaltje Schotse zalmfilet 250 g
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 8 takjes dille verse
- 100 ml crème fraîche
- 2 eetlepel(s) droge witte wijn
- 1 zakje rucola slamelange 75 g
- 8 pan tostado geroosterd brood met olie zak à 150 g
Instructies
- Zalm bestrooien met zout en peper.
- Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken.
- Helft van dille fijnknippen.
- Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak.
- Sla over vier bordjes verdelen.
- Zalm op sla leggen.
- Saus erover scheppen.
- Garneren met takje dille.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met pan tostada.