Gegratineerde rösti met zalm

Gegratineerde rösti met zalm

AllerHande januari 2003
Recept categorieën Hoofdgerechten, Vis, Zalm
Aantal porties: 2 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Ovengrill voorverwarmen.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • Zalm in stukjes snijden.
  • Aardappels (in keukenmachine) grof raspen.
  • In koekenpan olie verhitten en geraspte aardappel al omscheppend ca. 2 minuten bakken.
  • Van vuur af zalm, bosuiringetjes en zout en peper naar smaak erdoor scheppen.
  • Lage ovenschaal invetten en aardappelmengsel erin scheppen.
  • Crème fraîche erover uitstrijken en pizzakaas erover strooien.
  • Schaal ca. 15 cm onder hete grill schuiven en in ca. 5 minuten goudbruin en gaar laten worden.

Tips

Serveren met Griekse salade.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept