Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ gele paprika in dunne reepjes
- 1 bosuitje in dunne ringetjes
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 75 g Griekse yoghurt 0% vet
- 2 teentjes knoflook uitgeperst
- 1 eetlepel(s) verse dille fijngehakt
- versgemalen zwarte peper
- 4 zalmfilet a 125 g
Instructies
- Meng de paprikareepjes met de uiringetjes en 1 eetlepel olijfolie.
- Roer de yoghurt los met knoflook, dille, 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak.
- Leg de zalmfilets op de bakplaat, bestrijk ze met yoghurt en verdeel de paprika erover.
- Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de zalm in 6-8 minuten bijna gaar worden en licht kleuren.
- Lekker met sperziebonen en in de schil gebakken krieltjes in vloeibare margarine met citroenschilletjes.
Voedingswaarden
Calories: 330 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 27 g | Vet: 24 g