Gestoomde makreel met berenburg sjalotjes

Gestoomde makreel met berenburg sjalotjes

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 porties gestoomde makreel
  • 100 gram gehakte sjalotjes
  • berenburg
  • 1 beker crème fraîche
  • bouquetje gemengde slasoorten
  • dille

Instructies

  • Snipper de sjalotjes en stoof ze 3/4 gaar in 3 minuten.
  • Voeg een scheutje berenburg toe en laat dit op een piepklein vuurtje gedurende 5 minuten sudderen.
  • Snijd de makreel in een heel kleine brunoise en vermeng dit met de helft van de sjalotjes.
  • Dresseer dit met behulp van een ring op de borden.
  • Strijk af met een laagje crème fraîche en garneer met 3 bouquetjes gemengde slasoorten, een takje dille en een dotje gehakte Beerenburg sjalotjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten
Land van herkomst Friesland / Nederland