Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 2 st tomaten
- 2 st eieren
- 1 blik tonijn
- 1 blik ansjovis
- mayonnaise
- peper
Instructies
- Kook de eieren hard in 10 minuten.
- Snijd de komkommer in dunne plakjes.
- Snijd de tomaten in plakjes.
- Haal de tonijn uit het blik en laat uitlekken in een zeef.
- Meng de tonijn in een kom met wat mayonnaise tot deze een beetje smeuig is.
- Breng op smaak met wat peper.
- Pel het ei en snijd in plakjes.
- Leg wat plakjes komkommer op een bord.
- Leg daar een hoopje tonijn op.
- Ik gebruikte daar een ijslepel voor.
- Druk wat plat en leg daar nog een aantal plakjes komkommer op.
- Leg daar een plakje ei op en daar bovenop een ansjovisje.
- Leg rondom het hamburgertje de plakjes tomaat.
Voedingswaarden
Calories: 49 kcal