Hamburger van komkommer gevuld met tonijn

Hamburger van komkommer gevuld met tonijn

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 2 st tomaten
  • 2 st eieren
  • 1 blik tonijn
  • 1 blik ansjovis
  • mayonnaise
  • peper

Instructies

  • Kook de eieren hard in 10 minuten.
  • Snijd de komkommer in dunne plakjes.
  • Snijd de tomaten in plakjes.
  • Haal de tonijn uit het blik en laat uitlekken in een zeef.
  • Meng de tonijn in een kom met wat mayonnaise tot deze een beetje smeuig is.
  • Breng op smaak met wat peper.
  • Pel het ei en snijd in plakjes.
  • Leg wat plakjes komkommer op een bord.
  • Leg daar een hoopje tonijn op.
  • Ik gebruikte daar een ijslepel voor.
  • Druk wat plat en leg daar nog een aantal plakjes komkommer op.
  • Leg daar een plakje ei op en daar bovenop een ansjovisje.
  • Leg rondom het hamburgertje de plakjes tomaat.

Voedingswaarden

Calories: 49 kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten