Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Kook de rijst in gezouten water, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
- Snijd de surimisticks in kleine stukjes.
- Schil de kiwi’s en snijd in blokjes.
- Maak de ananas schoon en snijd in stukjes,
- Laat de mais uitlekken in een zeef.
- Maak in een kom de saus.
- Snijd de citroen doormidden en knijp uit boven de kom, voeg de olijfolie toe en breng op smaak met tabasco, zout en peper.
- Meng in een schaal de rijst, de mais, garnalen, stukjes surimi, kiwi, ananas en de saus.
- Meng het geheel goed door elkaar.
- Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
- Snijd de peterselie fijn.
- Verdeel de salade over de borden en garneer met de peterselie.
Voedingswaarden
Calories: 576 kcal