Hawaiiaanse salade

Hawaiiaanse salade

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 gram rijst
  • 150 gram mais uit blik
  • 400 gram ananas
  • 150 gram garnalen
  • 12 surimisticks
  • 2 kiwi’s
  • 1 citroen
  • tabasco
  • zout
  • peper
  • 4 el olijfolie

Instructies

  • Kook de rijst in gezouten water, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
  • Snijd de surimisticks in kleine stukjes.
  • Schil de kiwi’s en snijd in blokjes.
  • Maak de ananas schoon en snijd in stukjes,
  • Laat de mais uitlekken in een zeef.
  • Maak in een kom de saus.
  • Snijd de citroen doormidden en knijp uit boven de kom, voeg de olijfolie toe en breng op smaak met tabasco, zout en peper.
  • Meng in een schaal de rijst, de mais, garnalen, stukjes surimi, kiwi, ananas en de saus.
  • Meng het geheel goed door elkaar.
  • Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
  • Snijd de peterselie fijn.
  • Verdeel de salade over de borden en garneer met de peterselie.

Voedingswaarden

Calories: 576 kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade
Land van herkomst Hawaii