italiaanse pizza

Italiaanse pizza

Porties: 1 pizza van ong. 24 cm
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 Jan vers bolletje pizzadeeg
  • 1 bol mozzarella
  • ½ gele paprika
  • 6 champignons
  • 8 plakjes salami
  • 10 verse basilicumblaadjes

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
  • Snijd de paprika in reepjes en de champignons en mozzarella in plakjes.
  • Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
  • Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
  • Beleg de pizza met de mozzarella, salami, champignons en paprika.
  • Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.
  • Bestrooi de pizza met de verse basilicumblaadjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pizza / Varkensvlees
Land van herkomst Italië