Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
Bereiding:
- Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de velletjes eraf.
- Halveer de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
- Verwijder eventueel het vel van de vismoten.
- Dep de moten droog met keukenpapier en wrijf ze, aan beide kanten in met zout en peper.
- Vet 4 grote stukken aluminiumfolie in met de boter en leg de moten erop.
- Verdeel de tomaat over de moten, bestrooi met de tijm en verdeel de in plakjes gesneden kruidenboter erover.
- Vouw de folie losjes om de vis en vouw de uiteinden stevig dicht.
- Bewaar de pakketjes tot gebruik in de koelkast.
Afwerking:
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Leg de vispakketjes op een bakplaat in het midden van de oven en laat ze in ca. 12 minuten gaar worden.
- Leg de pakketjes op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tuin- of sperziebonen en aardappelpuree.