Mexicaanse kabeljauwschotel

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 courgette
  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet à 245 g
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 pot groenteschotel Mexicaans 620 g
  • eetlepel(s) Mexicaanse seasoningsmix strooibusje à 100 g
  • 1 zak tortilla chips 150 g
  • 100 g gemalen belegen kaas zakje à 150 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Uien pellen en snipperen.
  • Courgette wassen en in stukjes snijden.
  • Kabeljauw in stukjes snijden.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten.
  • Vis ca. 3 minuten meebakken.
  • Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen.
  • Op smaak brengen met seasoning mix.
  • Helft van chips breken.
  • Groentemengsel overdoen in ovenschaal.
  • Bestrooien met gebroken chips.
  • Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met rest van chips.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Mexico