Midye pilavi

mosselen met rijst
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 gesnipperde ui
  • 2 mosselen of eventueel mosselen uit blik
  • 4 rijst
  • ¼ kop rozijnen
  • 1 kop runderbouillon
  • ½ theelepel zout
  • peper
  • 1 eetlepel(s) gember

Instructies

  • Verhit de olie in een zware pan.
  • Bak de uien 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
  • Doe de mosselen erbij en verwarm nog 2 minuten.
  • Meng dan de rijst, rozijnen en bouillon erdoor en laat het geheel met het deksel op de pan nog 5 minuten sudderen.
  • Maak af met zout, peper en gember alvorens op te dienen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Turkije