Ovenschotel met ansjovis en mozzarella

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blik ansjovisfilet in olijfolie 50 g
  • 2 vleestomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groen paprika
  • 1 ui
  • 2 zakjes mini-mozzarella kaas, à 125 g
  • ½ volkorenbrood
  • 50 g roomboter

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Tomaten wassen en in halve plakken snijden.
  • Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden.
  • Mozzarella en ansjovis laten uitlekken.
  • Mozzarella halveren.
  • Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien.
  • Kaas en ansjovis erover verdelen.
  • Schotel in midden van oven in 25 minuten gaar laten worden.
  • Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas / Ovenschotel / Vis