Pakketje van Tonijnfilet

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 stukjes tonijnfilet
  • 1 ajuin in ringetjes gesneden
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • peper en zout
  • ½ rode paprika in reepjes
  • 4 champignons in schijfjes
  • Provençaalse kruiden

Instructies

  • Schik de tonijn op het zilverpapier.
  • Doe er wat uienringetjes, wat paprikareepjes en peper en zout over.
  • Leg de schijfjes champignons op de vis en breng op smaak met Provençaalse kruiden.
  • Overgiet met 1 el olijfolie.
  • Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ.

Notities / Tips / Wijnadvies

Opdienen in het zilverpapier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Vis