Recept afdrukken
No ratings yet

Pakketje van Zalm

Recept categorieën: Vis
Porties: 4
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 4 stukjes zalm
  • 1 ajuin in ringetjes gesneden
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • peper en zout
  • verse dille
  • 4 schijfjes citroen

Instructies

  • Schik de zalm op het zilverpapier.
  • Doe er wat uiringetjes, wat dille en peper en zout over.
  • Leg een schijfje citroen op de vis.
  • Overgiet met 1 el olijfolie.
  • Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ.

Notities

Opdienen in het zilverpapier.

Recept afdrukken
No ratings yet

Pakketje van Tonijnfilet

Recept categorieën: Barbecue, Vis
Porties: 4 personen
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 4 stukjes tonijnfilet
  • 1 ajuin in ringetjes gesneden
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • peper en zout
  • ½ rode paprika in reepjes
  • 4 champignons in schijfjes
  • Provençaalse kruiden

Instructies

  • Schik de tonijn op het zilverpapier.
  • Doe er wat uienringetjes, wat paprikareepjes en peper en zout over.
  • Leg de schijfjes champignons op de vis en breng op smaak met Provençaalse kruiden.
  • Overgiet met 1 el olijfolie.
  • Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ.

Notities

Opdienen in het zilverpapier.

Recept afdrukken
No ratings yet

Pakketje van Kabeljauwfilet

Recept categorieën: Barbecue, Vis
Porties: 4 personen
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 4 stukjes kabeljauwfilet
  • 1 ajuin in ringetjes gesneden
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • peper en zout
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • 4 stukjes zilverpapier 30x30cm
  • 2 teentjes knoflook in schijfjes
  • oregano

Instructies

  • Schik de kabeljauw op het zilverpapier.
  • Doe er wat uiringetjes, wat zongedroogde tomaatjes en peper en zout over.
  • Leg de schijfjes knoflook op de vis en breng op smaak met oregano.
  • Overgiet met 1 el olijfolie.
  • Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ.