Pasta met ratatouille en tofu

Snel te maken.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 pakken paglia e fieno verse pasta à 250 g
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 75 g zwarte olijven zonder pit
  • 1 blik tomatenblokjes 400 g
  • 2 bak tofu roerbak pittig gekruid à 180 g

Instructies

  • Aubergine en paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Knoflook pellen en snipperen.
  • Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
  • Hierin knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken.
  • Aubergine toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken.
  • Olijven halveren.
  • Tomaatblokjes en olijven toevoegen en saus ca. 5 minuten verwarmen.
  • Intussen rest van olie verhitten in koekenpan en tofu in ca. 4 minuten gaar en bruin bakken.
  • Tofu door saus scheppen, op smaak brengen met zout en peper.
  • Pasta serveren met saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch