Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met ratatouille en tofu
Snel te maken.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan, koekenpan
Ingrediënten
▢
1
aubergine
▢
1
rode paprika
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
pakken paglia e fieno
verse pasta à 250 g
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
75
g
zwarte olijven zonder pit
▢
1
blik
tomatenblokjes
400 g
▢
2
bak
tofu roerbak pittig gekruid
à 180 g
Instructies
Aubergine en paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Hierin knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken.
Aubergine toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken.
Olijven halveren.
Tomaatblokjes en olijven toevoegen en saus ca. 5 minuten verwarmen.
Intussen rest van olie verhitten in koekenpan en tofu in ca. 4 minuten gaar en bruin bakken.
Tofu door saus scheppen, op smaak brengen met zout en peper.
Pasta serveren met saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch