Pescado en escabche

gepekelde vis
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram witvis filetin grote stukken
  • 8 eetlepel(s) bloem
  • 3 citroenen het Sap er van
  • Bosje uien groene gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook gesnipperd
  • 4 laurierbladeren
  • 10 olijven grof gehakt
  • 2 rode pepers gesnipperd
  • 8 eetlepel(s) olijfolie

Instructies

  • Bestrooi de stukken vis met het sap van 1 citroen en rol ze door de bloem.
  • Bak ze gaar, ongeveer 5 minuten aan elke kant.
  • Meng de overgebleven ingrediënten, giet dit mengsel over de vis en schep het voorzichtig om.
  • Doe de vis en de saus in een grote glazen pot en zet deze een dag en een nacht in de koelkast.
  • Haal de vis er een uur voor het eten uit en garneer de schotel met partjes citroen en olijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Dominicaanse republiek