Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pescado en escabche
gepekelde vis
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
witvis
filetin grote stukken
▢
8
eetlepel(s)
bloem
▢
3
citroenen
het Sap er van
▢
Bosje
uien
groene gesnipperd
▢
3
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
4
laurierbladeren
▢
10
olijven
grof gehakt
▢
2
rode pepers
gesnipperd
▢
8
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Bestrooi de stukken vis met het sap van 1 citroen en rol ze door de bloem.
Bak ze gaar, ongeveer 5 minuten aan elke kant.
Meng de overgebleven ingrediënten, giet dit mengsel over de vis en schep het voorzichtig om.
Doe de vis en de saus in een grote glazen pot en zet deze een dag en een nacht in de koelkast.
Haal de vis er een uur voor het eten uit en garneer de schotel met partjes citroen en olijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Dominicaanse republiek