Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 450 gram bloem
- 250 gram water
- 7 gram gist
- 3 EL olijfolie
- 1 TL suiker
- 1 TL zout
Instructies
- doe de suiker in je beslagkom.
- Doe er het meel bovenop.
- Maak een kuiltje in het mee en doe daar de gist in.
- Maak met een beetje van het water een papje van de gist.
- Laat dit 8 minuten staan.
- Begin dan te kneden en voeg de rest van de ingrediënten toe.
- Kneed het deeg voor 8 minuten stevig door.
- Doe het deeg in een zip zakje en stop het 15 min in de vriezer.
- Leg het daarna in de koeling tot je het gaat gebruiken.
- Laat een paar minuten op temperatuur komen en rol dan uit tot 2 pizza's.
- Beleg de pizza naar keuze.
- bak de pizza voor ongeveer 18 minuten op 220 graden.