Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 duopak krieltjes aardappeltjes 700 g
  • 8 tomaten
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 schaaltjes Tivall spinazieschnitzels met Goudse kaas à 2 stuks
  • 4 eetlepels Italiaanse kruidenmix diepvries doosje à 50 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
  • Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken.
  • Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met 1 eetlepel olie en in ovenschaal zetten.
  • Tomaten onder grill in ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met 1 eetlepel olie.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazieschnitzels onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken.
  • Kruiden door krieltjes scheppen.
  • Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch