Tagliatelle met courgette-zalmsaus

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak tagliatelle bicolore 375 g
  • 2 courgettes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus 70 g
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 bakje zalmsnippers 200 g

Instructies

  • Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
  • Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden.
  • Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten.
  • Courgette 2 minuten bakken.
  • Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten koken.
  • Zalmsnippers door saus roeren en 1 minuut meewarmen.
  • Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië