Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 pak tagliatelle bicolore 375 g
- 2 courgettes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus 70 g
- 250 ml halfvolle melk
- 1 bakje zalmsnippers 200 g
Instructies
- Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden.
- Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten.
- Courgette 2 minuten bakken.
- Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten koken.
- Zalmsnippers door saus roeren en 1 minuut meewarmen.
- Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.