Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 6 eieren
- 200 g zalmsnippers gerookte
- 3 bosuitjes gesnipperd
- 1 pot tuinbonen extra fijn330 g, uitgelekt
- 3 eetlepel(s) boter
- 1 duopak krieltjes 700 g
- 2 eetlepel(s) dille diepvries, strooibusje
Instructies
- In kom eieren loskloppen.
- Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren.
- Mengsel met zout en peper op smaak brengen.
- In koekenpan 1 eetlepel boter smelten.
- Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
- Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 minuten gaarkoken.
- Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak.
- Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.