Zalm courgette lasagna

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakjes gerookte zalmfilet à 100 g
  • 2 courgettes
  • 200 g groene lasagnevellen
  • 1 pakje besciamella 2 zakjes à 50 g
  • 1 l melk
  • 1 zakje gemalen belegen kaas 175 g

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Courgettes wassen en met kaasschaaf in plakken snijden.
  • Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden.
  • Laagje saus in ingevette ovenschaal schenken en met lasagnevellen afdekken.
  • Helft courgette en zalm op lasagne leggen en met saus afdekken.
  • Dit herhalen en met laag lasagnevellen afdekken.
  • Bovenop rest van saus schenken.
  • Met kaas bestrooien.
  • Lasagne in midden van oven in ca. 35 minuten gaar laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië