Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 tomaten
- 1 bakje rucolasla 30 g
- 8 eetlepel(s) sandwichspread zalm pot à 300 g
- 50 g zalmsnippers bakje à 200 g
- 4 sneetjes wit-casinobrood
Instructies
- Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden.
- Helft van rucola over vier borden verdelen.
- Onderste plakje van tomaat erop leggen.
- Plakje besmeren met sandwichspread, plakje tomaat erop leggen, beleggen met zalmsnippers
- en blaadje rucola, plakje tomaat erop leggen, zo blijven herhalen tot tomaat weer is opgebouwd met laagjes sandwichspread en zalm ertussen.
- Eindigen met lepeltje sandwichspread.
- Brood lichtbruin roosteren.
- Brood diagonaal doorsnijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tomaten serveren met geroosterd brood.