Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ pak tuinerwten diepvries à 450 g
- 2 blikjes rode zalm à 213 g
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepel(s) mayonaise
- 2 eetlepel(s) kappertjes potje à 100 g
- 1 krop ijsbergsla
- 4 wrap tortilla's pak à 280 g
- 4 eetlepel(s) sladressing naturel fles à 450 ml
Instructies
- Tuinerwten ca. 2 minuten koken, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
- Graatjes en velletjes van zalm verwijderen en met vork in stukjes verdelen.
- Knoflook pellen en uitpersen boven mayonaise.
- Zalm, tuinerwten, mayonaise en kappertjes door elkaar mengen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Sla schoonmaken en in reepjes snijden.
- Tortilla's beleggen met beetje ijsbergsla, zalmsalade erop scheppen en tortilla's oprollen.
- Rest van sla mengen met dressing.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tortilla's serveren met sla