Yoghurtijs met mangosaus

Yoghurtijs met mangosaus

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht (á 135 g, Mona),
  • 1 blikje mangoschijfjes netto 310 g, Royal Mail,
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 kiwi's
  • 2 passievruchten

Instructies

VoorBereiden:

  • Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in diepvries zetten.
  • Intussen in zeef mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt).
  • Mango met suiker in keukenmachine pureren (of boven kom door zeef wrijven).
  • Kiwi's schillen (eventuele harde kern eruit snijden) en in kleine stukjes snijden.
  • Door mangosaus scheppen.
  • Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.

Bereiden:

  • Op de bordjes elk yoghurtijs storten.
  • Mangosaus eromheen scheppen.
  • Passievruchten halveren.
  • Met lepeltje vruchtvlees eruit schepen en over ijs verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs