Yoghurtijs met mangosaus
Aller Hande 1996
Equipment
Ingrediënten
- 4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht (á 135 g, Mona),
- 1 blikje mangoschijfjes netto 310 g, Royal Mail,
- 2 eetlepels suiker
- 2 kiwi's
- 2 passievruchten
Instructies
VoorBereiden:
- Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in diepvries zetten.
- Intussen in zeef mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt).
- Mango met suiker in keukenmachine pureren (of boven kom door zeef wrijven).
- Kiwi's schillen (eventuele harde kern eruit snijden) en in kleine stukjes snijden.
- Door mangosaus scheppen.
- Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
Bereiden:
- Op de bordjes elk yoghurtijs storten.
- Mangosaus eromheen scheppen.
- Passievruchten halveren.
- Met lepeltje vruchtvlees eruit schepen en over ijs verdelen.