Zalm met Pesto en Grote Garnalen uit de Airfryer

Zalm met Pesto en Grote Garnalen uit de Airfryer

Probeer deze smaakvolle zalm met rode pesto en grote garnalen, perfect bereid in de airfryer voor een snel en heerlijk diner!
Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 moten zalm
  • 2 el rode pesto
  • 3 tomaten in blokjes gesneden
  • 2 bosuitjes in ringetjes gesneden
  • 6 grote gepelde garnalen
  • 100 ml keukenroom
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • Italiaanse kruiden naar smaak

Instructies

  • Smeer de zalmmoten in met de rode pesto en breng ze op smaak met zout en peper.
  • Leg de tomatenblokjes en bosui ringetjes onderin een kleine ovenschaal of bakje dat in de airfryer past.
  • Plaats de zalmmoten bovenop de tomaten en bosui, en leg de grote garnalen bovenop de zalm.
  • Bestrooi alles met Italiaanse kruiden naar smaak en giet de keukenroom eroverheen.
  • Plaats de schaal in de airfryer en stel deze in op 180 graden Celsius.
  • Bak gedurende 12 minuten.
  • Serveer de zalm en garnalen met de tomaten en roomsaus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 35 g | Vet: 30 g | Zout: 1.8 g | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Hoofdgerechten / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Pescatarian