Aziatisch Gemarineerde Zalm met Groente en Basmati Rijst
Bieten-Veldslastamppot met Kabeljauwpakketjes
Bietensalade met Aardappel en Geitenkaas
Buideltjes met Gerookte Zalm en Paling
El Moje – Tomatensalade met Tonijn
Franse Hapjes met Gamba’s en Groene Asperges
Friese Saffraan-Mosselsoep met Romige Aardappel
Frisse Andijvie-Zalmsalade met Krieltjes en Feta
Frisse Mosselsalade met Curry Dressing en Groenten
Frisse Mosselsalade met Spinazie, Radijs en Tuinkers
Frisse Spinazie-Zalmsalade met Knapperige Knoflookcroutons
Frisse Zalmcarpaccio met Grapefruit en Avocado
Garnalen Avocado Nestjes met Zeekraal
Gebakken Pieterman met Zandwortel-Nage en Romige Botersaus
Gebakken sardines met kruidenboter
Gebakken Sardines met Kruidenboter en Citroen
Gebakken Sardines met Romige Champignonsaus
Gebakken Sint Jacobsschelpen met Broccolimousse, Bloemkoolcouscous en Wasabiolie
Gebakken Witte Vis met Romige Tahinsaus en Walnoten
Gegratineerde Mossel-Tomatensoep met Emmentaler
Gegrilde Kabeljauw met Aromatische Tomatensaus
Gegrilde Pangasiusfilet met Sinaasappel-Mosterdsaus
Gepaneerde Haringfilets op Hollandse Wijze
Gepocheerde Oesters in Hun Eigen Jus
Gerookte Forel met Drie Verrukkelijke Sauzen
Gerookte Gamba’s met Zeezout Pekel
Gerookte Zalmfilet met Citroenpeper en Kruiden
Geroosterde Sardines met Zeezout en Olijfolie
Gevulde Spaanse Sardines uit de Oven
Griezelige Halloween Pokébowl
Groene Aspergebundeltjes met Gerookte Zalm
Groene Lagune Mosselcocktail met Romige Dressing
Groentecurry met Pangasiusfilet en Basmati Rijst
Hartige Garnalentaartjes met Champignons en Dille
Hele Vis in Zoutkorst met Basilicumsaus
Italiaanse Mossel-Pesto Soep met Verse Basilicum