Zalmfilet met mosterdsaus

Zalmfilet met mosterdsaus

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 200 g zalmfilet
  • 2 eetlepels witte vermout
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 1 theelepel mosterd

Instructies

  • In koekenpan boter verhitten.
  • Zalmfilet in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren.
  • Zalm uit pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.
  • Vermout, crème fraîche en mosterd door bakvet roeren en verwarmen.
  • Zalmfilet op twee borden leggen.
  • Saus erover schenken.
  • Serveren met (instant) aardappelpuree met bosuitjes en snijbonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Jaargetijde: Snel te maken