Zalmfilet met rucolastamppotje
Allerhande 2003
Ingrediënten
- 50 g zachte boter
- 1 theelepel djinten
- 2 theelepels citroensap
- 200 g zalmfilet
- 1 zakje aardappelpuree à la minute
- 75 g rucolasla
- 125 g cherrytomaatjes gehalveerd
Instructies
- Grill voorverwarmen.
- In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper.
- Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter.
- Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen.
- Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen.
- Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.