Zalmfilet met rucolastamppotje

Allerhande 2003
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 g zachte boter
  • 1 theelepel djinten
  • 2 theelepels citroensap
  • 200 g zalmfilet
  • 1 zakje aardappelpuree à la minute
  • 75 g rucolasla
  • 125 g cherrytomaatjes gehalveerd

Instructies

  • Grill voorverwarmen.
  • In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper.
  • Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter.
  • Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen.
  • Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen.
  • Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Stamppot / Vis / Zalm
Extra aanwijzing Snel te maken