Zalmsalade met asperges
AllerHande 1996
Ingrediënten
- 2 pakjes aardappelgolfjes á 450 g, CélaVita,
- 1 blik rode zalm netto 418 g, John West,
- 2 blikjes asperges á netto 430 g,
- 3 bosuitjes
- 4 eetlepels mayonaise
- 125 ml zure roomzout
- 1 mespunt cayennepeper
Instructies
- In pan met weinig water en zout aardappelgolfjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen zalm afgieten, schoonmaken en in stukken verdelen.
- Asperges afgieten en halveren.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- In vergiet aardappelgolfjes onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Mayonaise en zure room tot sausje roeren.
- Op smaak brengen met zout en cayennepeper.
- Asperges,aardappelgolfjes,zalm,bosuitjes en sausje voorzichtig door elkaar scheppen.
- Aspergesalade op (ovale) schaal scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met bruin stokbrood.
Voedingswaarden
Calories: 510 kcal | koolhydraten: 49 g | Protein: 23 g | Vet: 25 g