Zalmsalade met asperges

AllerHande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakjes aardappelgolfjes á 450 g, CélaVita,
  • 1 blik rode zalm netto 418 g, John West,
  • 2 blikjes asperges á netto 430 g,
  • 3 bosuitjes
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 125 ml zure roomzout
  • 1 mespunt cayennepeper

Instructies

  • In pan met weinig water en zout aardappelgolfjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen zalm afgieten, schoonmaken en in stukken verdelen.
  • Asperges afgieten en halveren.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • In vergiet aardappelgolfjes onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Mayonaise en zure room tot sausje roeren.
  • Op smaak brengen met zout en cayennepeper.
  • Asperges,aardappelgolfjes,zalm,bosuitjes en sausje voorzichtig door elkaar scheppen.
  • Aspergesalade op (ovale) schaal scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met bruin stokbrood.
 

Voedingswaarden

Calories: 510 kcal | koolhydraten: 49 g | Protein: 23 g | Vet: 25 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Salade / Vis / Zalm
Extra aanwijzing Snel te maken