Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 eetlepel speculaaskruiden
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 50 gram basterdsuiker
- 60 gram boter
Instructies
- Doe het bakmeel, de suiker, de speculaaskruiden en de boter in een kom.
- Snijd de boter in de kom in stukjes.
- Kneed het mengsel tot een bal.
- Vet een bakplaat in en verwarm de oven voor op 170°C.
- Draai kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat.
- Druk de balletjes licht in met je duim.
- Bak de pepernoten in ± 10 minuten gaar in de oven.
- Haal de bakplaat uit de oven en laat de pepernoten afkoelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een kopje warme chocolademelk.
Wijnadvies:
Geen specifieke aanbeveling.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 5 g | Vet: 15 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 20 g