Zelfgemaakte Sour Cream & Onion Dip
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Hak de knoflook fijn.
- Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook gedurende 2 minuten.
- Voeg de honing toe en laat op laag vuur 10 minuten stoven.
- Was de bosui en snijd deze in ringen.
- Meng in een kom de roomkaas en zure room goed door elkaar.
- Voeg de helft van de bosui en de helft van de gebakken ui toe en meng alles goed.
- Schep de Sour Cream & Onion Dip in een mooi schaaltje en breng op smaak met peper en zout.
- Garneer met de resterende bosui en gebakken uien.
- Serveer met Bugles chips en geniet!
Notities / Tips / Wijnadvies
Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past goed bij deze romige dip.