Zelfgemaakte Sour Cream & Onion Dip

Zelfgemaakte Sour Cream & Onion Dip

Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 25 milliliter zure room
  • 100 gram roomkaas
  • 1 bosui
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 zak Bugles
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Hak de knoflook fijn.
  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook gedurende 2 minuten.
  • Voeg de honing toe en laat op laag vuur 10 minuten stoven.
  • Was de bosui en snijd deze in ringen.
  • Meng in een kom de roomkaas en zure room goed door elkaar.
  • Voeg de helft van de bosui en de helft van de gebakken ui toe en meng alles goed.
  • Schep de Sour Cream & Onion Dip in een mooi schaaltje en breng op smaak met peper en zout.
  • Garneer met de resterende bosui en gebakken uien.
  • Serveer met Bugles chips en geniet!

Notities / Tips / Wijnadvies

Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past goed bij deze romige dip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus