Zwarte spaghetti met garnalen en kervelsaus
Heerlijke zwarte spaghetti met garnalen in een romige kervelsaus, een smaakvol en elegant pastagerecht.
Ingrediënten
- 1 theelepel allesbinder
- Bosje verse kervel
- 2 eetlepels droge martini
- 250 gram garnalen
- 200 gram spaghetti Nero di seppia zwarte spaghetti
- 250 ml slagroom
- Half visbouillontablet
- Zout
Instructies
- Kook de slagroom in en verkruimel het bouillontablet erin.
- Voeg de martini toe en verwarm mee.
- Knip 2/3 van de kervel fijn en bewaar de rest voor garnering.
- Houd 4 garnalen apart voor garnering en ontdoe de rest van de staart.
- Kook de spaghetti beetgaar.
- Bind de saus met allesbinder en warm de garnalen en kervel 1 minuut mee.
- Verdeel de spaghetti over borden, schenk de saus erover en garneer met garnalen en kervel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 25 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 3 g