Kleurrijke Vegan Regenboogpizza

Geniet van deze kleurrijke en smaakvolle vegan regenboogpizza als eenvoudig en heerlijk gerecht!
Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg
  • 200 g tomatensaus
  • 75 g vegan kaas diverse soorten naar keuze
  • 1 rode ui in stukjes gesneden
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • 1 gele paprika in blokjes gesneden
  • 1 groene paprika in blokjes gesneden
  • 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 1 rode biet in blokjes gesneden
  • 4 kleine stronkjes broccoli

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en gebruik het deeg direct uit de koelkast.
  • Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakblik.
  • Bestrijk het deeg gelijkmatig met de tomatensaus.
  • Bestrooi de pizza met de vegan kaas en de stukjes rode ui.
  • Verdeel de gesneden groenten in strepen over de pizza om een regenboogeffect te creëren.
  • Bak de pizza in ongeveer 20 minuten af, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.
  • Haal de pizza uit de oven, snijd hem in stukken en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Sauvignon Blanc past goed bij deze pizza.

Voedingswaarden

Calories: 290 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 8 g | Vet: 10 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 6 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pizza
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch