Gourmet Roastbeef Bagel Clubsandwich

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 bagels afbak
  • 4 blaadjes friséesla
  • 8 Amsterdamse uien uit een pot van 370 gram
  • 1 paprika
  • 150 gram roomkaas
  • 1 eetlepel boter
  • 4 plakjes rosbief à la minute ongeveer 275 gram
  • 1 eetlepel steak-seasoning kruiden
  • ½ bakje rucola ongeveer 30 gram

Instructies

  • Bak de bagels af volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Snijd ze vervolgens overlangs in 3 plakjes en rooster ze lichtbruin in een broodrooster.
  • Was de friséesla, sla het droog met keukenpapier.
  • Snijd de Amsterdamse uien in plakjes en dep ze droog met keukenpapier.
  • Was de paprika, maak deze schoon en snijd hem in reepjes.
  • Besmeer de bagels met roomkaas.
  • Verhit boter in een pan.
  • Bestrooi beide kanten van de rosbiefplakjes met steak-seasoning.
  • Bak de rosbiefplakjes in ongeveer 3 minuten bruin, keer ze halverwege om.
  • Leg plakjes ui op de onderste helft van de besmeerde bagels.
  • Leg de gebakken rosbiefplakjes erop en verdeel de friséesla erover.
  • Plaats de middelste stukken van de bagels erop.
  • Verdeel de reepjes paprika en rucola erover.
  • Bedek met de bovenkant van de bagel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Je kunt naar wens extra ingrediënten toevoegen zoals plakjes tomaat, augurken of avocado voor extra smaak en textuur.
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de hartige smaken van de roastbeef en roomkaas, terwijl een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc een mooie aanvulling kan zijn op de bagel en groenten.

Voedingswaarden

Calories: 490 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 24 g | Vet: 24 g | Zout: 2.1 mg | Sugar: 5 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Broodjes